7. 6. 2008.

Vrtić 2

Molim sve stanare koji imaju decu vrtićkog uzrasta i zainteresovani su za njihov upis u vrtić koji se nalazi u dvorištu naše zgrade da mi se hitno jave na adresu bzdj123b@gmail.com, s podacima o detetu (ime, prezime, datum rođenja) i roditeljima (ime, prezime, kontakt telefon) podatke možete ostaviti i u komentaru ovoga posta. Iz predškolske ustanove 11. april zamolili su me za spisak dece iz koja bi pohađala ovaj vrtić, pošto očekuju da počne da radi od oktobra ove godine.
Predrag Stanojević

2 коментара:

Unknown је рекао...

Moja ćerka je tek napunila dva meseca tako da sigurno za sada neće ići u naše obdanište. Da li će dole možda biti i jaslice?

Ako je moguće, molio bih vas da saznate da li je potrebno da se kao na drugim mestima deca prijavljuju mnogo ranije kako bi se stavila na listu čekanja. U tom slučaju prijavio bih Ivu za vrtić pa neka čuči na listi par godina.
Đorđe Nenadović

Skupstina zgrade Bul. Zorana Djindjica 123b је рекао...

Predškolski objekat u našem dvorištu nije predviđen za jaslice, već samo za vrtić. Što se tiče "čučanja" na listi, pretpostavljam da će u PU 11. april reći da to nije potrebno, ali ja u tako nešto ne bih bio baš sasvim siguran. Svakako možete proveriti u samoj PU (njihov link ćete naći među korisnim linkovima na početku ovog bloga).
Predrag Stanojević