27. 5. 2008.

Prvi razgovor s majstorima za radijatore

Najpre moram da objasnim svima koji su, s pravom, primetili (neki i zamerili) da je informacija o sastanku s majstorima za radijatore postavljena prekasno, pogotovu ona o promeni termina: nažalost, prvu informaciju i ja sam saznao tek juče (a tada je, zapravo, taj sastanak i ugovoren), a zatim su danas sami majstori insistirali da se taj termin pomeri.

Na svu sreću, odsustvo sa ovog sastanka neće gotovo ni u čemu oštetiti one koji na njemu nisu bili. Naime, majstori iz firme STEP INŽINJERING, koja je izvela grejanje u našoj zgradi, dolaziće od utorka, 27. maja, vsakoga dana u 15.00h u našu zgradu i u to vreme moći čete da ih sretnete u atrijumu. Jedan od njih, po imenu Rade, ostavio je i svoj telefon: 0637088111. Oni će narednih dana, verovatno i nedelja, raditi u stanovima, sve dok im se stanari budu javljali.

Ono što su nam saopštili vrlo je kratko i ne mnogo informativno: STEP INŽINJERING daje dvogodišnju garanciju na celokupnu grejnu instalaciju samo pod uslovom da niko drugi ne vrši izmene na njoj. Dakle, monopol! Ja ne vidim načina da se borimo protiv njega jer oni drže ključeve podstanica i nemoguće je bez njih ispustiti vodu iz sistema. Oni su spremni da izvrše manje-više sve izmene, ali se juče o cenama uopšte nisu izjašnjavali, već će ih sutra dostaviti, pa ću ih i objaviti na ovom blogu čim ih dobijem od komšije Miloša Potparevića iz trećeg ulaza, koji je čitavu ovu stvar i inicirao. I to je sve!

Predrag Stanojević

Нема коментара: